vorwaescher.jpg
Schließen
SERVICE

+31 79 368 3750

WashTec Benelux BV
Radonstraat 9
2718 SV Zoetermeer
Telefoon: +31 79 3683 720
Fax: +031 79 3683 725
info@washtec.nl


Contact

Voorreiniging

De perfecte voorwas voor
perfecte wasresultaten.

Moderne grondstoffen en uiterst werkzame tensiden maken het mogelijk hardnekkig vuil probleemloos los te weken. Tegelijk rekenen speciale insectenverwijderaars doeltreffend af met resten van insecten. Bij het reinigen van de velgen worden zeer zure of zeer alkalische middelen gebruikt die zowel remstof als ander vuil kunnen losweken. Ons productassortiment biedt voor elke waterkwaliteit de optimale oplossing en is geheel vrij van NTA.

Alle voorreinigers

maxiclean_eco.jpg

PreLavan Classic HP*:

Krachtig tegen vuil. Zonder risico's.

Deze alkalische voorreiniger is speciaal ontwikkeld voor machinaal gebruik. De voorreiniger pakt hardnekkig vuil zoals insectenrestanten aan en levert optimale glans- en droogresultaten. Maxiclean Eco is ook geschikt als ontvetter voor het reinigen van motorblokken en motorfietsen.

Meer informatie >

fastclean_eco.jpg

PreLavan Rapid*:

De universele reiniger voor elk type voertuig.

Een voorreiniger die tegelijk speciaal én universeel is. Kan dat wel? Jazeker! En zelfs met krachtige glans. 'Universeel' wil hier zeggen: voor personenwagen of bedrijfswagen – PreLavan Rapid is geschikt voor elk type voertuig. En 'speciaal' wil hier zeggen dat de reiniger is afgestemd op de meest uiteenlopende soorten vuil en dat hiermee zeer goede reinigingsresultaten worden bereikt.

Meer informatie >

prewapon_eco.jpg

Prewapon NL eco*:

De krachtige oplossing voor het losweken.

Deze beproefde en sterk alkalische speciale voorreiniger biedt een zeer goede schuimvorming en reinigingsperformance. En het bijzondere is: op uiteenlopende oppervlakken, van zeilen tot velgen, laat hij extreem goede resultaten zien.

Meer informatie >

 *Foto's kunnen afwijken van het origineel