Menu
header_unternehmen_02.jpg
SERVICE

+31 79 368 3750

WashTec Benelux BV
Radonstraat 9
2718 SV Zoetermeer
Telefoon: +31 79 3683 720
Fax: +031 79 3683 725
info@washtec.nl

Contact

Kwaliteit

Alles begint met onze kwaliteit.
Met uw enthousiasme als resultaat.

Kwaliteit kent bij AUWA vele vormen: hoogwaardige producten, materiaal- en milieuvriendelijke recepturen, voordelige exploitatie en eersteklas service. Met één doel: niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.

Hoogwaardige producten: innovaties voor uw succes.

De bijzondere kwaliteit van AUWA is het combineren van hoogwaardige reinigingsproducten met prestaties die u helpen om een succesvolle onderneming te runnen. De daarvoor benodigde grondstoffen en actieve ingrediënten formuleren wij precies zo dat werkzaamheid, materiaalvriendelijkheid en laag verbruik perfect in balans zijn. Ons doel: kostenefficiëntie bij eersteklas resultaat. 

Eersteklas service: gebaseerd op uw wensen.

AUWA is voorloper voor de carwash van morgen – met service die verder gaat dan onze productkwaliteit. Want zelfs de beste innovatie is slechts zo goed als hij nuttig is voor de beheerder. Daarom stemmen wij onze producten en dienst exact af op de behoeften en eisen van onze klanten. Van oliemaatschappij tot zelfstandig ondernemer: wij bieden u het serviceaanbod en de marketingondersteuning die u nodig heeft voor succes.