Menu
WashTec Diensten in een oogopslag
SERVICE

+31 79 368 3750

WashTec Benelux BV
Radonstraat 9
2718 SV Zoetermeer
Telefoon: +31 79 3683 720
Fax: +031 79 3683 725
info@washtec.nl

Contact

Services overview

U heeft hoge verwachtingen.
Wij zullen ze overtreffen.

Als het om service gaat, hebben wij één simpele belofte: van ons mag u meer verwachten. Bij ons heeft het contact met onze klanten de allerhoogste prioriteit. Of het nu gaat om individueel advies, snelle levering of permanente bereikbaarheid: wij weten wat uw eisen zijn en reageren snel en betrouwbaar om hieraan te voldoen.

AUWA: wij staan aan uw kant.

Wij staan al voor u klaar voordat u onze klant bent. Kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom. Tijdens een persoonlijke afspraak laten wij u alle innovaties, producten en diensten uit ons portfolio zien waar u belangstelling voor heeft. Een andere mogelijkheid: wij brengen een bezoek aan u.

Individueel advies, snelle levering of permanente bereikbaarheid

Een feilloze werking van uw wasinstallatie is voor ons prioriteit nummer één. Of het nu gaat om individueel advies, snelle levering of permanente bereikbaarheid: wij weten wat uw eisen zijn en reageren snel en betrouwbaar op uw verzoek. Met een efficiënt en wereldwijd servicenetwerk met competente medewerkers en de nieuwste techniek bieden wij u persoonlijke ondersteuning, bijv. met regelmatige controles van de reinigingsperformance van uw installatie. Want stilstand kost tijd en geld.

Professionele marketingondersteuning

Een succesvolle carwashservice is ook afhankelijk van doeltreffende marketing: wij staan u met raad en daad terzijde – meteen vanaf het begin. Wij adviseren u graag bij het ontwikkelen en realiseren van een individueel marketingconcept tot follow-up: ons doel is maximaal rendement van uw carwashservice. En dat uw klanten enthousiast zijn.