Menu
header__about_washtec_02.jpg
SERVICE

+31 79 368 3750

WashTec Benelux BV
Radonstraat 9
2718 SV Zoetermeer
Telefoon: +31 79 3683 720
Fax: +031 79 3683 725
info@washtec.nl

Contact

Over AUWA

Wie wast met AUWA, loopt voorop.
Door tevreden klanten en zakelijk succes.

AUWA is het toonaangevende internationale merk voor reinigings- en verzorgingsproducten. Sinds meer dan 50 jaar zorgen onze innovatieve producten en oplossingen voor glanzende resultaten in de professionele carwashbranche. Beheerders van wasstraten, portaalwasinstallaties en wasboxen vinden bij ons het complete palet reinigings- en verzorgingsproducten voor personenwagens en bedrijfswagens, evenals aanvullende producten en diensten. Tegenwoordig is AUWA een dochter van de WashTec Groep en loopt voorop in de ontwikkelingen van de branche.

Our new image film

warning
Door op de video te klikken, stemt u in met de gegevensoverdracht aan YouTube en accepteert u het privacybeleid.

Wij geven vorm aan de technologische vooruitgang van reinigings- en onderhoudsproducten voor de carwashbusiness. Wij ontwikkelen baanbrekende producten met een zeer effectieve werking en die zuinig zijn in verbruik. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem en de bijbehorende uitgebreide service bespaart u tijd. Profileer uzelf als een competente, pro-actieve beheerder en profiteer van onze jarenlange ervaring en innovatiekracht. Met AUWA biedt u uw klanten de uitzonderlijke belevenis van uitmuntende carwash – dag in, dag uit.

Perfecte reinigings- en onderhoudsproducten

AUWA biedt u een perfect afgestemde productsysteem voor elke autowasbeurt. AUWA Chemie is zacht voor autolak, borstels, textiel en uw installatie, en zorgt voor de beste wasresultaten. En: met innovatieve oplossingen zoals TecsLine stelt AUWA steeds opnieuw maatstaven in de carwashbranche.

Perfecte processen

Met AUWA bespaart u tijd en geld – en wint u nieuwe klanten en genereert u extra omzet. Want wij ondersteunen uw dagelijkse carwashbusiness met een ruim dienstenaanbod.

Voor efficiënt gebruik van reinigings- en onderhoudsproducten, regelmatige checks van de installatie, geoptimaliseerde processen, eenvoudig onderhoud of allesomvattende service: wij staan met onze knowhow altijd voor u klaar.

Perfecte begeleiding

Met AUWA heeft u altijd een expert voor moderne carwash als contactpersoon. Wij staan ter plaatse voor u klaar - competent en betrokken. Van uitgebreid advies en probleemloze bestelling tot individuele serviceverlening, zoals het contact met waterschappen.