qualitaet_verantwortung.jpg
Schließen
SERVICE

+31 79 368 3750

WashTec Benelux BV
Radonstraat 9
2718 SV Zoetermeer
Telefoon: +31 79 3683 720
Fax: +031 79 3683 725
info@washtec.nl


Contact

Milieu

De beste wasbeurt ontziet het milieu.
En uw portemonnee.

Een carwash is alleen innovatief als deze milieuvriendelijk en zuinig is. AUWA legt zich al jarenlang toe op zuinige reinigings- en onderhoudsproducten die vrij zijn van schadelijke stoffen. Ook u als beheerder profiteert hiervan: het drinkwaterverbruik daalt, de waterterugwinning en -behandeling zijn eenvoudiger en efficiënter. Dat verlaagt de bedrijfskosten en is goed voor het milieu.

Milieuvriendelijke recepturen voor verzorging zonder compromissen.

Met AUWA kiest u voor een uiterst efficiënte en milieuvriendelijke vorm van voertuigreiniging en -verzorging.   Alle producten van de AUWA ecoline zijn bijzonder goed biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en in waterbehandelingsinstallaties uitstekend te scheiden.

Ons gehele assortiment is - in tegenstelling tot conventionele car care producten - vrij van  nitrilotriazijnzuur (NTA). Daarnaast verwerkt AUWA hoogwaardige grondstoffen in zeer geconcentreerde samenstellingen. Ze helpen het verbruik per wasbeurt te verminderen. Volgens een intern AUWA onderzoek is het mogelijk het verbruik en de bijbehorende transportkosten en uitlaatemissies tot 70% te verminderen.

Uw voordelen:

Moderne recepturen: milieu- en materiaalvriendelijk
Vrij van stoffen zoals NTA en fluorwaterstofzuur
Sterk geconcentreerd: laag verbruik, maximaal rendement
Optimaal geschikt voor mechanische en biologische waterbehandelingssystemen
Alle producten zijn biologisch afbreekbaar