Schließen
SERVICE

+31 79 368 3750

WashTec Benelux BV
Radonstraat 9
2718 SV Zoetermeer
Telefoon: +31 79 3683 720
Fax: +031 79 3683 725
info@washtec.nl


Contact

WashTec TecsLine

Topproducten voor reiniging en wax and polish.

Optimale reiniging en verzorging, zuinig in het gebruik en maximaal rendement: dat biedt de serie chemie producten TecsLine van WashTec’s dochteronderneming AUWA. De combinatie van moderne formules en hoogwaardig geselecteerde grondstoffen  staan garant dat de chemie producten van TecsLine de beste prestaties leveren en voldoen aan de hoogste eisen.

De nieuwste innovaties van TecsLine

PowerTecs:

De krachtige voorreiniger voor professionals

PowerTecs is de voorreiniger van de nieuwe generatie met het beste resultaat. De innovatieve formule verwijdert zelfs hardnekkig vuil snel en effectief. Toepasbaar als voorreiniger, velgenreiniger, insectenverwijderaar en actief schuim. Met zeer goede schuimvorming en limoengeur.

Autowäsche mit AUWA Reinigungs- und Pflegechemie

WheelTecs:

De zeer actieve velgenreiniger voor professionals.WheelTecs is een uiterst efficiënt speciaal reinigingsmiddel voor stalen en lichtmetalen velgen. Hardnekkige vervuiling zoals stof van remvoeringen en aangedroogd vuil van de weg wordt snel en effectief verwijderd. Met innovatieve aandroogbescherming: hier blijven restanten zacht en zijn ze eenvoudig te verwijderen.

Meer informatie >

Innovationen_wheeltecs.jpg

PolishTecs:

Schuimpolitoer voor langdurige beschermingPolishTecs is de nieuwe 'best performance' schuimpolitoer met optimale verzorgende en conserverende eigenschappen met een frisse frambozengeur. PolishTecs laat een degelijke beschermlaag achter en geeft een intensief hoogglanzend eindresultaat.

Meer informatie >

Innovationen_polishtecs.jpg

DryTecs:

Drooghulp concentraat met sensationele beschermingDryTecs garandeert een ideale droging van alle lak- en glasoppervlakken. De innovatieve receptuur zorgt voor een zeer effectieve beschermende werking. Het wateroppervlak wordt bijzonder snel afgebroken, ook bij grote oppervlaktes en zelfs bij hoge transportbandsnelheid.

Meer informatie >

Innovationen_drytecs.jpg